SAMSUN / SALIPAZARI - Gökçeli İlkokulu

(0362)8212064
GÖKÇELİ MAH.MİNE AKSOY SOK .NO.4 SALIPAZARI/SAMSUN
Vizyon
Gökçeli İlkokulu olarak hedefimiz, ilkokulun son sınıfına kadar sağladığımız eğitimle, güçlü bir kimliğe sahip, başarıyı hedefleyen, yenilikçi, yaratıcı, lider olabilen, toplum tarafından takdir edilen, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, ahlaklı bireyler yetiştirmektir.
Misyon
Geleceğin dünyasına şekil verecek, çalışkan, ufku geniş, sağlam karakterli, dürüst, okuyan, inceleyen, araştıran, mili ve evrensel değerleri tanıyan benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan örnek öğrenciler yetiştirmek
Başarılar
İlçemiz Salıpazarı bünyesinde yapılan özel günlere ait resim şiir spor dallarında öğrencilerimizin dereceleri bulunmaktadır.
BAŞLAMA 08_50 BİTİŞ 14_40
KALORİFER(Katı Yakıt)
ingilizce
SAMSUN SALIPAZARI ÇARŞAMBA SALIPAZARI
Servis Bilgisi
Okulumuza öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz kendi imkanlarıyla ulaşım sağlamaktadır.
SAMSUNA 50 KM ÇARŞAMBA 14 KM
Okulumuz Samsun İline 50 Km uzaklıkta, ilçe merkezinde bulunmaktadır
İlçe atletizm ve çocuk oyunlarına büyük bir ilgi ile katılım sağlanmaktadır.